Klimalı Otobüs Durağı

Kocaeli Üniversitesinin bulunduğu Umuttepe’ye, yeni yapılan peronlar hizmete açıldı. Vatandaşların daha rahat bir ortamda otobüs beklemeleri için duraklara klima konuldu.

Klimalı Otobüs Durağı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar kapsamında Kocaeli Üniversitesinin bulunduğu Umuttepe’ye yeni yapılan peronlar hizmete açıldı. A Kapısı önündeki geçici durak alanındaki durakları kaldırırken, yapımı tamamlanan Umuttepe Peronları da hizmete açıldı. Eski durak alanına inşa edilen Umuttepe Peronları vatandaşlardan ilgi gördü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında Umuttepe Peronları’nın inşası tamamlanırken, peronlar Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin ve Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine gelen vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi.

Duraklarda bulunan klimalar da vatandaşları sevindirdi. Yaz mevsiminin en sıcak günlerinde, otobüs durağında serinleyecek vatandaşlar, kışın soğuk günlerde ise sıcak bir kapalı mekanda bekleme imkanı bulacak.
Kaynak: İHA