Otel Yangınında Ölen Kadının Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fransa’dan eşiyle birlikte tatil için geldikleri İstanbul’daki otel yangınında hayatını kaybeden Şehide Çelepçi’nin bir gün önce çektiği hatıra videoları ortaya çıktı.

Otel Yangınında Ölen Kadının Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kumkapı’daki otel yangınında hayatını kaybedenler arasında bulunan 2 çocuk annesi 27 yaşındaki Şehide Çelepçi’nin cenazesinin Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemleri devam ediyor. Çelepçi’nin eşi Erkan Çelepçi’nin ise acı bekleyişi sürüyor. Çelepçi çiftinin geçtiğimiz Pazar günü Fransa’dan Türkiye’ye tatil için geldikleri, yangın çıktığında ise otelde uyudukları ortaya çıktı. Erkan Çelepçi, eşinin dumanları fark edince kendisini uyandırdığını ifade etti.

1 haftalığına Türkiye’ye tatile geldiklerini ifade eden acılı koca Erkan Çelepçi, "Yangın çıkan otelde yer ayırtmıştık. Akşam üstü saat 7 gibi oraya giriş Salı günü, öğleden sonra çarşıya gidip alışveriş yaptık. Elimizdeki poşetleri otele bıraktık odada dinlenmek istedik. Bende uyudum. Birden bire beni uyandırdı ’Erken kalk dumanlar’ diye. Görüş alanımız yoktu neredeyse. İlk önce eşim bana terasa çıkalım dedi.

Ama dumanlar çok olduğundan çıkamadık. Pencereyi açtım tekrar içeri girdim ben itfaiye diye bağırdım camdan. Beni aşağıya indirdiler ama eşimi almadılar bence. Ben o anda şok ile hatırlamıyorum. Biz 5’inci katta kalıyoruz alta kazan patlamış aradan zaman geçti ama ne alarm vardı ne de burayı boşaltın diye bir ses vardı" dedi.

Son görüntüleri ortaya çıktı

Çelepçi çiftinin olaydan bir gün önce çektikleri video görüntülerine ulaşıldı. İftar sonrası çekilen görüntülerde ikilinin Salacak Sahili’nde bir masada oturup canlı müzik dinledikleri görülüyor.
Kaynak: İHA