Nevşehir Kozaklılılar İftarda Buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Nevşehir Kozaklı İlçesi ve Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin İlkadım Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Nevşehir Kozaklılılar İftarda Buluştu
Dualarla başlayan iftar programında bir konuşma yapan Başkan Yaşar, hemşehri derneklerinin önemine değindi. Yaşar, “Doyduğumuz toprakları da, doğduğumuz toprakları da unutmayacağız. Hemşehri derneklerinin, temsil ettiği bölgenin gelenek ve göreneklerini yaşatmada çok önemli rolü var. Ayrıca bu tür dernekler temsil ettiği bölgenin gelenek ve göreneklerini yaşatmanın yanında bir de iyi günde kötü günde hemşehrilerini bir araya getiriyor. Tıpkı bugün bir arada olduğumuz gibi. Sizinle iftar yapmaktan mutluluk duyuyorum. Tuttuğunuz oruçların, ettiğiniz duaların kabul olmasını diliyorum. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Her sabah şehit haberleriyle uyanıyoruz. Kahraman askerlerimiz için de dua etmeyi unutmayalım” ifadelerini kullandı.

Davete Yaşar’ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, Yenimahalle Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Kayhan Yüreğir ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.
Kaynak: İHA