Mehmet Barlas'ın Katar yazısı

Sabah gazetesinden Mehmet Barlas son köşe yazısında teröre destek veren ülkülere ışık tuttu. Barlas'ın hedefinde ABD, Almanya ve Suudi Arabistan vardı.

Mehmet Barlas'ın Katar yazısı
Mehmet Barlas'ın Katar yazısı
Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas, 'Terörizme gerçekten Katar mı destekliyormuş' başlıklı bir yazı kaleme aldı. 

Yazısında Katar'ın Mısır'da Mursi'yi ve Müslüman Kardeşler'i, Filistin'de ise Hamas'ı desteklemesinden dolayı teröre destek vermekle suçlandığını hatırlatan Barlas, 'Ne Müslüman Kardeşler ne de Hamas birer terörist örgüt... Bu nedenle Katar yalnız değil.' ifadesini kullandı.

Gerçekten terörist örgütleri destekleyip onları paraya ve silaha boğan ülkelerin olduğunu yazan Barlas, 11 Eylül saldırısında hava korsanlarının 19'unun Suudi vatandaşı olduğunu belirtti. ABD'yi de hedefine alan Barlas, 'ABD'nin PKK'nın uzantısı PYD'yi silahlandırması da, terörizme açık bir destek olduğuna göre, acaba ABD de Katar gibi boykot edilebilir mi? Veya Türkiye'ye açık bir terör tehdidi oluşturan FETÖ'nün ABD'de üslenmesi, ne şekilde değerlendirilebilir? Ayrıca başta Almanya olmak üzere belirli AB üyelerinin PKK'lılara ve 15 Temmuz darbecilerine kucak açmaları da onların teröre destek verdiğini kanıtlamaz mı?' diye sordu.

KÖŞE YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ