Manisa'da İki Motosiklet Tutkunu Avrupa Turuna Çıktı

Manisa’nın Salihli ilçesindeki biri müteahhit, diğeri öğretmen 2 motosiklet tutkunu, 2 teker üstünde motosikletleriyle Avrupa turuna çıktı. Motosiklet tutkunları 18 ülkeyi kapsayan turu ise yaklaşık 30 günde tamamlayacak.

Manisa'da İki Motosiklet Tutkunu Avrupa Turuna Çıktı
Salihli Enduro Touring Motosiklet Gurubu üyesi müteahhit Ali İkbal Demirel ve öğretmen Hamza Er, 18 ülkeyi kapsayan 30 günlük Avrupa turuna çıktı. Avrupa ülkelerini motosikletleriyle gezecek olan 2 motosiklet tutkunu, dünyanın en güzel doğa manzaralarının ve yollarının olduğu İskoçya’yı görme imkanı olacak.

Avrupa yolculuğu öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan motosiklet tutkunu Demirel, “Gezi kapsamında başta İskoçya, İngiltere ve Galler ile İrlanda ve Kuzey İrlanda olan ada ülkelerini gezeceğiz. Avrupa ülkelerine birçok motosiklet tutkunu arkadaşımız gitti. Ancak İskoçya’ya Türkiye’den motosikletle ilk giden biz olacağız. İskoçya’nın doğasını görme şansımız olacak. Dünyanın en güzel manzaralarının olduğu İskoçya’yı gezme şansımız olacak. Orada bizi en çok zorlayacak olan ise soldan gidiş var” dedi.

Geziyi 30 günde tamamlayacaklarını belirten Demirel, gezi kapsamında Yunanistan, İtalya, Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya, Sırbistan, Avusturya, Bulgaristan, Slovenya, Macaristan, İsviçre, Hırvatistan, İskoçya, İngiltere, Galler, İrlanda ve Kuzey İrlanda’yı motosikletleri ile gezip, yaklaşık 12 bin km yol yapacaklarını söyledi.



2 motosiklet tutkunu Demirel ve Er’i Avrupa turuna CNR Motor önünden Salihli Enduro Touring Motosiklet Gurubu üyeleri uğurladı.
Kaynak: İHA