Kiza, Mülk Sahiplerini İftarda Buluşturdu

Adana’da inşa edilen Kiza’da ofis sahibi olan mülk sahipleri, iftar programında bir araya geldi.

Kiza, Mülk Sahiplerini İftarda Buluşturdu
5 Yıldızlı bir otelde düzenlenen iftar programına; Kiza A.Ş. ortakları Aydın Kurt ve Murat Balak ile iş adamları, İş merkezinden ofis satın alan mülk sahipleri ve aileleri katıldı.

Kurt ve Balak, tek tek kapıda karşıladıkları misafirlerle iftar programı boyunca yakından ilgilendi. Ramazanın manevi atmosferinin doyasıya yaşandığı iftar programında mülk sahipleri, iş merkezine taşınmadan birbirleri ile tanışma fırsatı buldu.

Proje ortaklarından Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, iftar programına katılan davetlilere teşekkür ederek, bolluk ve bereket ayı Ramazan’ın, tüm dünyada insanlar arasındaki sevgi ve kardeşliği pekiştirmesi temennisinde bulundu.

Kiza’da yaşam çok yakında başlıyor

Proje ile ilgili de bilgi veren Kurt, ilk etap teslimlerin tamamlanma aşamasında olduğunu, yaşamın çok yakında başlayacağını ifade etti.

İş merkezinde, iş yaşamının alışkanlık ve geleneklerini, çağdaş iş yaşamının gereklilikleri ile buluşturduklarının altını çizen Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, “Geniş sosyal yaşam alanlarıyla keyifli bir çalışma ortamı vadeden Kiza’da, prestijli ve kolay ulaşılabilen bir ofise sahip olmak isteyenler için her kullanıma uygun ve istenilen ölçülerde ofisler sunuyoruz. Hızla gelişim gösteren bölgede nitelikli ofis kavramını hayata geçiriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA