İDO'nun Yaz Tarifesi Başladı

Okulların kapanmasıyla birlikte tatilcilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran İDO, 12 Haziran-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Yaz Tarifesi’ne geçti. İDO’nun Yaz Tarifesi kapsamında Yenikapı-Adalar seferleri bu yaz itibariyle başladı.

İDO, okulların kapanmasıyla birlikte yaz tarifesine geçti. Bütün hatlarının planlamasını tatil yoğunluğuna göre oluşturan İDO, Pendik-Yalova ferrycat hattını sabah 06.00’dan gece 23.00’e kadar saat başı olacak şekilde düzenledi.



12 Haziran itibarıyla Adalar’a Yenikapı’dan da gitmek mümkün

Marmara Denizi’ndeki hatlarıyla misafirlerinin tatil beldelerine ulaşımını hızlandıran İDO, İstanbulluların ada keyfini doya doya yaşamalarına olanak sağlamak amacıyla da 12 Haziran’da Yenikapı-Adalar seferlerini başlattı. Beşiktaş-Kadıköy-Adalar seferleri bundan böyle Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Adalar güzergahında hizmet verecek.

Yaz tarifesinden bağımsız olarak İDO’nun Ramazan ayı ile birlikte başlattığı Eskihisar-Topçular arasında geçerli özel Ramazan fiyatları, 3 Temmuz’a kadar devam edecek. İki bayramı bir kez daha bir arada kutlayacağımız yaz boyunca İDO, Ramazan ve Kurban Bayramları’na özel tarifelerini de devreye sokacak. Bayram gidiş-dönüşlerinde yaşanan yoğunluğu azaltmak üzere, 23 Haziran- 27 Haziran arasında Ramazan Bayramı tarifesi, 25 Ağustos- 4 Eylül arasında Kurban Bayramı tarifesi uygulanacak.

İDO’nun yaz tarifesi kademeli geçiş ile okulların açılacağı 17 Eylül’e kadar sürecek.
Kaynak: İHA