Halk Gününde Gündem Yine Aş Ve İş...

Oltu Kaymakamlığı tarafından her ayın ilk çarşambası düzenlenen Halk Günü Toplantısı’nın konusu yine aynı oldu. Vatandaşlar, Oltu Kaymakamı Şenol Turan’dan aş ve iş istedi.

Halk Gününde Gündem Yine Aş Ve İş...
Geçtiğimiz hafta yapılması gereken ancak Oltu Kaymakamı Şenol Turan’ın Erzurum’daki toplantısı nedeniyle bu haftaya ertelenen halk günü, Oltu Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi Vatandaşın sorunlarının dinlenerek çözüme kavuşturulması ve ilgili makamlara ulaştırılması yönünde gerçekleştirilen Halk Günü toplantısının altıncısının gerçekleştirildiği toplantıya katılan vatandaşların bir kısmı Oltu Kaymakamı Şenol Turan’dan yardım, bir kısmı da çocuğuna iş istedi.

Yardım istemeye gelen bazı vatandaşlara yardım sözü verilirken, bazılarına ise Vakıf müdürlüğü tarafından toplantı anında yapılan maddi tespitlerle olumsuz cevap verildi.

Oltu Kaymakamı Şenol Turan, iş isteyen vatandaşlar içinse gerekli yerlerle iletişim kurarak yardımcı olmak istediğini belirtti

Halk Günü Toplantısının ardından gerçekleştirilen muhtarlar toplantısına ise, Kaymakam Şenol Turan başkanlığında Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Manas Demir, Emniyet Müdürü Cengiz Kuruçay ve Oltu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Gazi Atmaca’nın yanı sıra mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda Oltu İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Yılmaz muhtarlara bilgi verdi. Yılmaz, mera kanunundan bahsederek muhtarları bu konuda bilgilendirdi. Mahallelerde herhangi bir asayiş olayının yaşanmadığı gözlenirken, Kaymakam Turan, izine ayrılacağı için Temmuz ayındaki halk günü ve muhtarlar toplantısının gerçekleşmeyeceğini belirtti.

Kaynak: İHA