Evde Eğitim Gören Öğrencinin Karne Sevinci

Kaman ilçesinde sağlık sorunları nedeniyle okula gidemeyen ve evde eğitim alan lise öğrencisinin karnesini kaymakam ve eşi götürdü.

Kaman ilçesinde sağlık sorunları nedeniyle okula gidemeyen ve evde eğitim alan öğrenci, karnesini kaymakam ve eşinin elinden aldı.

Kaymakam Murat Girgin ve eşi Zeynep Girgin, İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 9. sınıf öğrencisi Murat İnce'yi evinde ziyaret etti. Girgin, ziyarette İnce'ye karnesini verdi.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu aktaran İnce, daha çok çalışıp güzel başarılara imza atmayı istediğini belirterek, karnesini getirdiklerini için Girgin ve eşine teşekkür etti.

Girgin de evde eğitim alan Murat İnce'nin cuma günü hastane randevusu olduğu için karnesini veremediklerini ifade etti.

İnce'ye karnesini evinde takim ettiklerini dile getiren Girgin, şunları kaydetti:

'Murat büyük bir gayret ve istekle bu yılı da teşekkür belgesi alarak tamamladı. Özel sağlık durumundan dolayı haftanın beş günü toplam 24 saat, Sağlık Meslek Lisesi öğretmenlerimiz gelip evinde öğrencimize ders verdiler. Daha önceki ziyaretimizde Murat bizden odasına bir kütüphane yaptırmamızı istemişti. Biz odasına bir kütüphane yaptırmak yerine, bir e-kitap okuyucu aldık. Bu e-okuyucunun içine binlerce kitap yükleyip, göz sağlığına zarar vermeden rahatça istediği yerde kitaplarını okuyabilir. Murat'ın eğitimine, başarısına katkıda bulunan, emek veren tüm öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ediyor, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmesini temenni ediyorum.'
Kaynak: AA