Eruh Belediyesinden 2 Bin Kişiye İftar

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Dayanç: 'Özellikle Eruh ilçemizde bu hain terör örgütünü ortadan kaldırmak ve bununla mücadele etmenin tek yolu bu birliğimizin ve beraberliğimizin muhafaza edilmesidir'.

Görevlendirme yapılan Eruh Belediyesi, 2 bin kişiye iftar verdi.

Eruh Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen iftar programında bir araya gelen yaklaşık 2 bin vatandaş, iftarını birlikte açtı.

Eruh Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, yaptığı konuşmada, mübarek ramazanda birlik, beraberlik ve kaynaşma adına iftar düzenlediklerini söyledi.

Rahmet ve mağfiret ayı ramazanın aynı zamanda birlik ve beraberliklerinin pekişmesine de vesile olduğunu vurgulayan Dayanç, bu ayda tüm memleket satına bir huzur iklimi yayıldığını belirtti.

Bunun en güzel örneğinin bir araya geldikleri Eruh 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olduğunu aktaran Dayanç, şunları söyledi:

'Burada genci yaşlısı, fakiri zengini, çocuğu yetişkini, memuru amiri hepimiz aynı sofradan aynı kaptan yemek yedik. Birlikte, beraber aynı sofrayı paylaştık. Bu güzelliklerin devam etmesi gerekiyor. Özellikle Eruh ilçemizde bu hain terör örgütünü ortadan kaldırmak ve bununla mücadele etmenin tek yolu bu birliğimizin ve beraberliğimizin muhafaza edilmesidir. Bu duygu düşüncelerle birlik ve beraberlik içerisinde huzur ortamında Ramazan Bayramı'na hep birlikte kavuşmamızı diliyorum.'

Kaynak: AA