Ergani'de Spor Kurslarına Davet

Ergani Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kenan Taş, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte ilçedeki gençleri, müdürlük bünyesinde açılan yaz spor okullarına davet etti.

Ergani'de Spor Kurslarına Davet
Ergani Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kenan Taş, gençlik müdürlüğü bünyesinde açılan yaz spor okullarıyla gençleri kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtarıp ilçedeki sportif tesisler ve kurslardan en iyi şekilde yararlandırma amacından olduğunu belirterek gençleri kurslara davet etti. Velilere de seslenen Taş, kendi bünyelerinde faaliyet yürüten kurumlarda sportif faaliyetlerin yanı sıra sanatsal, kültürel kurs ve faaliyetlerin de olduğunu ekledi.

“Yeni bir kapalı spor salonu daha yapılacak”

İlçeye yeni bir kapalı spor salonu daha yapılacağını dile getiren Taş, “Geride kalan bir yıllık süreçte büyük mesafe kat etmemizdeki en büyük etken bize her daim destek sunan İlçe Kaymakamı Mesut Çoban ve Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Demir oldu. 130 bin nüfuslu ilçemizde halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için ilçemizde yeni bir kapalı spor salonu daha yapılacak. Yatırım programına alınan proje en kısa zamanda halkımızın hizmetine girecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA