Eğitime Destek Protokolü İmzalandı

Balıkesir’in Bandırma Kaymakamlığı’nın öncülüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bandırma Belediyesi tarafından imzalanan Protokol ile LYS ve TEOG sınavına girecek öğrencilere yönelik ücretsiz hazırlık kursları düzenlenecek.

Eğitime Destek Protokolü İmzalandı
Önceliklerinin eğitim olduğunu belirten Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, “ Kurum ve Kuruluşlarımızın iş birliği içerisinde ilçemizde eğitim gören çocuklarımıza her türlü katkıyı vermek arzusundayız. Başta Balıkesir Milli Eğitim Müdürüm ve Bandırma Belediye Başkanım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza hayatlarının her alanında başarılar diliyorum” dedi.

Sosyal Etkinlik Merkezi adı altında açılacak kurs merkezlerinde eğitimin görecek ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri, ödev ve projelerine ilişkin araştırmalarını, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerini yürütebilecekler.

Kaymakamlık Makamında imzalanan Protokol törenine; Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız , Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırma Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil katıldı.

Kaynak: İHA