Bigadiç'te Tayini Çıkan Hakime Veda Yemeği

Bigadiç'te Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesi ile görev yeri değişen Hakim Ali Öz için veda yemeği düzenlendi.

Bigadiç Belediyesi Hisarköy Termal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Balıkesir Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Aksoy, Bigadiç Garnizon ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Çağış Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Adem Bora, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakam Altuğ Çağlar, yemekte yaptığı konuşmada, 'Hakim beyi uğurlamak için buraya kadar gelen herkese teşekkür ederim. Çok değerli hakimimizi üzülerek buradan yeni görev yerine uğurluyoruz. Kendilerine ve ailesine sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyor, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum.' dedi.

Hakim Ali Öz ise tayininin Turgutlu'ya çıktığını hatırlatarak, 'Burada güzel dostluklar edindik. Herkese gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Bigadiç Kaymakam Altuğ Çağlar, Öz çiftine tablo hediye ederken, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu da Yağcıbedir halısı verdi.

Kaynak: AA