Başkan Çetin Bin Kişiyi İftarda Ağırladı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Hicret Camii avlusunda; Belediyenin Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Tebessüm Çarşısına kayıtlı bin kişiye daha iftar verdi.

Başkan Çetin Bin Kişiyi İftarda Ağırladı
Pursaklar Belediyesi, iftar programlarında ilçedeki vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Pursaklar Hicret Camii avlusunda düzenlenen bin kişilik iftarda Tebessüm Çarşısına kayıtlı dar gelirli aileler, imamlar, Kur’an kursu öğrencileri ağırlandı. Ramazan ayında ilçedeki değişik kesimleri sofrasında ağırlayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Bu güzel akşamda birlikte olmanın onurunu yaşıyoruz. Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin. Her ayı Ramazan’da olduğu gibi birlik, beraberlik içinde geçirmemiz gerekiyor. Rabbim birliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Bizlerin buralarda rahat bir şekilde iftar edebilmemiz için güvenlik güçlerimiz yoğun mücadele ediyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

Hemşehrileriyle yakından ilgilenen Başkan Çetin, sohbet ederek vatandaşların taleplerini de dinledi. Davetlilerin yoğun ilgisi ile karşılan Çetin, gecenin hatırası olarak hemşehrileriyle fotoğraf çektirdi. İftar programında Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara da vatandaşları yalnız bırakmayarak birlikte oruç açtı.
Kaynak: İHA