Başkan Ali Çetinbaş Şaphane'de İftar Programına Katıldı

Kütahya’nın Şaphane AK Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Ali Abacı ve Ömer Öztaş da katıldı.

Başkan Ali Çetinbaş Şaphane'de İftar Programına Katıldı
İftar öncesi AK Parti Şaphane İlçe Başkanlığını ziyaret eden Çetinbaş, ilçenin sorunları ile ilgili AK Parti Şaphane İlçe Başkanı Murat Çakır’dan bilgiler aldı. Şaphane AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları üyelerininde katıldığı toplantının ardından İftar yemeğine geçildi.

Şaphane AK Parti Teşkilatı üyeleri ve vatandaşların katıldığı yemekte konuşan Çetinbaş, ’’Ramazan ayının dostlukların sevgi ve sabır ile yoğrulduğu günler olduğunu manevi iklimin, toplumsal hoşgörü ve dayanışmanın doruğa ulaştığı, bereket dualarının ve yüreklerdeki ilahi esintilerin yükseldiği On Bir Ayın Sultanı ve her Müslümanın heyecanla beklediği Mübarek Ramazan-ı Şerif ayını idrak etmenin huzurunu yaşıyoruz.Ramazan Ayı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmanın zirveye çıktığı, kardeşlik duygularının daha da güçlendiği kutlu bir zaman dilimidir. Bu mübarek ay, hoş görü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır’’ dedi.

Ak Parti Şaphane İlçe Başkanı Murat Çakır Başkan Çetinbaş ve İl yönetim kurulu üyelerine davetlerine katıldıkları için teşekkür etti. (YD-EFE)
Kaynak: İHA