Başkan Aksoy'dan Teşekkür Mesajı

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, merkezi İstanbul’da bulunan Bitlis Platformu ile birlikte ilçenin Van Gölü sahilinde düzenledikleri 10 bin kişilik iftar programı ile ilgili teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Aksoy'dan Teşekkür Mesajı
Düzenlenen iftar yemeğine yoğun katılım gösteren ilçe halkı, protokol üyeleri, STK temsilcileri, kamu kurum amirleri, Bitlis Platformu üyeleri ve ilçe dışından gelen tüm misafirlere katılımlarından ötürü teşekkürlerini ileten Başkan Aksoy, çok anlamlı ve bir o kadar da güzel bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Van Gölü sahilinde verilen 10 bin kişilik iftar yemeği ile bir rekora da imza atıldığını kaydeden Başkan Aksoy, “Tatvan Belediyesi ve Bitlis Platformu olarak çok anlamlı bir organizasyona imza attığımıza inanıyorum. Bu organizasyon sayesinde ilçemizin Van Gölü sahilinde çok güzel bir kardeşlik sofrası kurduk. Yoğun katılımın olduğu organizasyonumuz çok renkli görüntülere sahne oldu. Bu anlamda bu tür organizasyonlar bizlerin dayanışma ve kaynaşmamıza katkı sunacağına inanıyorum. Aynı zamanda 10 bin kişilik iftar yemeğimizle de bu alanda bir rekora imza atmış olduk. İnşallah bu organizasyonu artık geleneksel hale getirerek her yıl daha çok katılımla düzenlemeye devam edeceğiz. Ben bu vesile ile iftar programımıza gerek ilimizden ve gerekse diğer illerden katılım sağlayan tüm misafirlerimize katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA