Ayvalık Kaymakamı Nazlı'dan Anlamlı İftar

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı tarafından verilen iftar yemeğine katılım oldukça yüksek oldu.

Ayvalık Kaymakamı Nazlı'dan Anlamlı İftar
Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı’na ait Cunda Uygulama Oteli’nde verilen iftar yemeğinde; Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, oda başkanları, muhtarlar, daire amirleri, basın mensupları, kamp müdürleri, siyasi partiler, Kaymakamlık SYDV personeli, Kaymakamlık Yazı İşleri Personeli, ilçedeki bazı sivil toplum kuruluşları ve ilçenin tanınmış iş adamları hazır bulundu.

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdiresi Elif Kıvanç’ın koordine ettiği kusursuz iftar yemeği, Ayvalık Müftüsü Orhan Tosun’un iftar vaktinde okuduğu ezan ve dualarla başladı.

200’ü aşkın davetlinin enfes menüden oluşan yemeklerle oruçlarını açmasının ardından konuşmasını yapan Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Kaymakamlık adına verdikleri iftar için ‘Allah devletimize, milletimize zeval vermesin’ vurgusunda bulundu.

Kaymakam Nazlı, “Bu devlet, bu bayrak, bu millet ve bu vatan için kanlarını, canlarını feda etmekten çekinmeyen Aziz Şehitlerimizi huzurlarınızda bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Değerli gazilerimize uzun ömürler, sağlıklar ve afiyetler diliyorum. Çevremizin ateş çemberi haline geldiği bu günlerde; her zamankinden daha fazla birbirimize bağlı ve uyanık olmamız gerekiyor. İftarımıza icabet ettiğiniz için hepinizin ayaklarına sağlık. Çocuklarınızla birlikte huzur ve saadet içerisinde bir hayat diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA