Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, orucunu vatandaşlarla iftar çadırında açtı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve belediye meclisi üyeleri Hilmi Demirel, Fahri Çakmak ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çelen, belediyenin iftar çadırına konuk oldu.

İftar öncesi vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çibik, 'Ramazan boyunca devam eden iftar çadırı geleneğimiz bu yılda kaymakamlık ve müftülüğümüz ile hayırsever iş adamlarımızın katkılarıyla devam ediyor. Burada 400 vatandaşımıza iftar veriyoruz. Vatandaşlarımız burada iftarlarını açarak dua ediyorlar. Rabbim emeği geçenlerden razı olsun. Tutulan oruçları ve yapılan ibadetleri kabul eylesin.' dedi.

- Çibik, itfaiye personelini ziyaret etti

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve belediye meclisi üyeleri, itfaiye teşkilatını ziyaret etti.

İtfaiye teşkilatının önemine değinen Çibik, itfaiye biriminin belediyede önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Çibik'e ziyaretinde İscehisar Belediye Meclisi üyeleri Hilmi Demirel, Fahri Çakmak, İscehisar Tapu Müdürü Adnan Türkan ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çelen eşlik etti.

- Dinar Halk Eğitimde yaz kursları başlıyor

Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen yaz dönemi kursları başlıyor.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gültekin Koçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi yaz tatili dönemini de dolu dolu geçireceklerini ve her yaştan insanın katılabileceği çok çeşitli alanlarda kurslar düzenleyeceklerini belirtti.

Bu yaz dönemi kurslarını sosyal ve kültürel kurslar ile sportif kurslar diye iki ana alanda düzenleyeceklerini dile getiren Koçer, şu bilgileri verdi:

'Sosyal ve Kültürel kurslarda, Kuran-ı Kerim okuma, Osmanlıca, hızlı klavye kullanımı, temel bilgisayar okur yazarlığı, bilgisayar işletmenliği, hasta kabul işlemleri, havuz suyu operatörlüğü, İngilizce seviye A1, katı-sıvı yakıt kalorifer ateşçiliği, emlak danışmanlığı, doğalgaz yakıtlı kalorifer ateşçiliği ve fotoğraf çekimi olarak düzenlenmiştir. Sportif kurslarımızda ise futbol, basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi, satranç, step-aerobik ve pilates gibi kurslar düzenlenecektir.'

Kaynak: AA