Vali Çakacak, MMO Yönetimini Kabul Etti

İçel Valisi Özdemir Çakacak, Makine Mühendisleri Odası (MMO) İçel Şubesi kabul ederek, Eylül ayında yapılacak olan 7. Güneş Enerjisi Sempozyumu ve Sergisi hakkında bilgi aldı.

Vali Çakacak, MMO Yönetimini Kabul Etti
MMO Şube Başkanı Oğuz Akar Tülücü ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Çakacak’ı ziyaret etti. Sahil Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Çakacak’a çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Tülücü, oda tarafından 25-26 Eylül 2017 tarihlerinde ülke genelinde birçok üniversiteden 200’e yakın akademisyenin katılımı ile İçel’de gerçekleştirilecek 7. Güneş Enerjisi Sempozyumu ve Sergisi hakkında bilgi verdi.

Vali Çakacak ise sempozyum sonrasında edinilecek bilgiler ışığında yılın 300 günü güneşli geçen İçel’e kazandırılacak güneş panellerinden üretilecek enerji ile hem kente hem de ülke ekonomisine önemli katkılar sunulacağını söyledi.

Çakacak, “Hem iş insanlarımıza yeni yatırım alanlarının ve istihdam olanaklarının açılması hem de vatandaşlarımızın enerji ihtiyacının giderilmesi açısından ilimiz ve ülkemiz ekonomisine önemli bir katma değer katacak böylesi bilimsel çalışmalara Valilik olarak her zaman destek olduk ve bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Çakacak, Tülücü ile yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA