Sepaş Enerji Genel Müdürü Safar Açıklaması

'Bolu’daki abone sayımız yaklaşık 160 bine yükseldi. 2016 yılında bizimle sözleşme imzalayarak müşterimiz olan serbest tüketicilere toplam katkımız 5 milyon 121 bin 820 liraya ulaştı'

Sepaş Enerji Genel Müdürü Ondrej Safar, Bolu'daki abone sayılarının yaklaşık 160 bine yükseldiğini ve 2016 yılında şirketleriyle sözleşme imzalayan serbest tüketicilere sağladıkları katkı miktarının 5 milyon 121 bin 820 liraya ulaştığını bildirdi.

Safar, Bolu'nun Karacasu beldesindeki bir otelde düzenlediği basın toplantısıyla Sepaş Enerjinin 2017 hedefleri ve gelecek dönem planları hakkında bilgi verdi.

Geride bıraktıkları 2016 yılının, yatırım anlamında atak yaptıkları bir dönem olduğunu ifade eden Safar, 'Bolu'daki abone sayımız yaklaşık 160 bine yükseldi. 2016 yılında bizimle sözleşme imzalayarak müşterimiz olan serbest tüketicilere toplam katkımız 5 milyon 121 bin 820 liraya ulaştı. Bu rakamın 2 milyon 403 bin 392 lirası sanayi, 2 milyon 608 bin 822 lirası ticarethane ve 109 bin 606 lirası mesken.' ifadesini kullandı.

Safar, 2017 yılına da iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getirerek, yılın dört aylık döneminde Bolu'daki serbest tüketicilere katkılarının 1 milyon 235 bin lira olduğunu söyledi.

Sepaş Enerji olarak düzenlemeye tabi tarifeden yararlanan müşterilere de kesintisiz hizmet sürdürdüklerini belirten Safar, '2017'yi tamamen sistemlerimizi yenilemeye ayırdık. Önümüzdeki yıl abonelerimizi güzel yenilikler bekliyor.' dedi.

Safar, müşterilerine ulaştıkları kanalları her geçen gün çeşitlendirdiklerini de dile getirerek, şunları kaydetti:

'Özellikle müşterilerin hayatını kolaylaştıran online işlemler sayesinde borç sorgulamak, fatura örneği almak, abonelik devir ve tahliye gibi işlemlerin Müşteri Hizmetleri Merkezine gelmeden kolayca halledilebiliyor. Biz de müşterilerimizin hayatını nasıl kolaylaştırabiliriz diye sürekli kafa yoruyoruz ve teknolojik altyapımızı tamamen yeniliyoruz.

Bolu’ya da oldukça büyük önem veriyoruz. Bolu’da yer alan 7 müşteri hizmetleri merkezimiz, 7/24 çözüm üreten çağrı merkezimiz ve her geçen gün yaygınlaşan ödeme noktalarımızla Bolu'daki müşterilerimizin memnuniyeti için durmadan çalışıyoruz. Aynı zamanda sadece gerçekleştirdiğimiz ekonomik faaliyetlerle değil sosyal sorumluluk projeleriyle de Bolu’ya destek olmak istiyoruz. Aynı zamanda bu yılın sonuna doğru Oyuncak Müzesini de Bolulularla ücretsiz olarak buluşturacağız.'
Kaynak: AA