Polis Ve 112 Ekiplerinin Madde Bağımlısı Mesaisi

Aydın’da sayıları her geçen artan madde bağımlıları sorun olmaya başladı. Zaman zaman saldırgan tutumlar sergileyen bağımlılar sokakta iken vatandaşları, hastaneye kaldırılırken de sağlık görevlilerini korkutuyor.

Polis Ve 112 Ekiplerinin Madde Bağımlısı Mesaisi
Aydın’da sabah saatlerinde Doğu Gazi Bulvarı üzerinde uyuşturucu madde aldığı ileri sürülen bir vatandaş hastaneye kaldırılırken ambulansta saldırgan tutumlar sergileyince sağlık görevlileri polis ekiplerinden yardım istedi. Polisin de yardımı ile hastaneye kaldırılan şahıs kısa süre sonra tedaviyi kabul etmeyip hastaneden çıktı. Şahıs bir süre sonra Ramazanpaşa Mahallesi’nde yol kenarında tekrar sızıp kaldı.

Yol kenarında bir vatandaşın hareketsiz şekilde yattığını gören çevre sakinleri, 112 Acil Servis ekiplerini arayarak yardım istedi. Bölgeye gelen 112 Acil Servis ekipleri vakanın biraz önce polis nezaretinde hastaneye kaldırdıkları madde bağımlısı saldırgan olduğunu görünce yeniden polisi arayıp yardım istedi.

Hem vatandaşları tedirgin eden hem de polis ve 112 Acil Servis ekiplerini meşgul eden bağımlı şahsı polis soğuk su ile yüzünü yıkayarak ayılttı. Kendine gelen şahıs bölgeye gelen yakınları ile birlikte evine gönderildi.
Kaynak: İHA