Pharrell Williams'ın Yeni Şarkıları Çılgın Hırsız 3'Te

Grammy ödüllü Amerikalı şarkıcı Pharrell Williams'ın 5 yeni şarkısının da bulunduğu 'Çılgın Hırsız 3' filminin müzik albümü 23 Haziran'da sanatseverlerle buluşacak.

Williams'ın 'Yellow Light', 'There's Something Special', 'Freedom', 'Doowit', 'Fun, Fun, Fun', 'Despicable Me', 'Chuck Berry' şarkılarının yanı sıra Michael Jackson'ın 'Bad', A-Ha grubunun 'Take on Me', Madonna'nın ise 'Into the Groove' eserleri de 16 şarkılık albümde ve filmde yer alacak.

Yönetmenliğini Kyle Balda, Pierre Coffin ve Eric Guillon'ın üstlendiği, Cinco Paul ile Ken Daurio tarafından kaleme alınan serinin yeni bölümü 25 Ağustos'ta vizyona girecek.

ABD yapımı animasyon türündeki filmin orjinal seslendirmelerini, Steve Carell, Trey Parker, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove ve Russell Brand yaptı.

Çılgın Hırsız serisinin üçüncü filminin konusu kısaca şöyle:

'Kötülük Karşıtı Lig'inden atılan Gru, kendisini büyük bir kimlik krizinin ortasında bulur. Ama gizemli bir yabancı ortaya çıkar ve Gru'ya uzun zaman önce kaybettiği ikiz erkek kardeşinin haberini verir. Kardeşi, ikizinin çılgın adımlarını umutsuzca takip etmek isterken eski bir süper kötü de kötü olmanın ne kadar iyi bir his olduğunu yeniden keşfedecektir.'

Kaynak: AA