Mersinli'ye Sağlık Ocağı Yapılıyor

Salihli Belediyesi tarafından İçelli Mahallesine yapılacak olan sağlık ocağının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Mersinli'ye Sağlık Ocağı Yapılıyor
İçelli Mahalle Muhtarı İslam Budak ve Mahalle Sorumlusu Serkan Koçman ile mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda çalışmalar başlatan Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sağlık Ocağının temelini vatandaşlarla birlikte atarak hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu. Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Kayda, göreve geldiği ilk günden itibaren tüm mahallelere ve köyden mahalleye dönüşen beldelere hizmet götürdüklerini söyledi.

Salihli Belediyesi tarafından yapılan planlama sonucunda tüm hizmetlerin 102 mahalleye götürüldüğünü kaydeden Başkan Kayda, mahallelerde eksikliği hissedilen Sağlık Ocaklarının yapılması noktasında çalışmalar başlattıklarını ve İçelli Mahallesinin de ihtiyacı olan sağlık ocağının hayırlısı ile temelini attıklarını söyledi.

İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol kapsamında mahalleye sağlık ocağı kazandıracaklarını müjdeleyen Başkan Kayda, “Sağlık alanın da hizmetlerimiz sürecek. İçelli Mahallemize 80 metrekare büyüklüğünde ve 1 hekimin hizmet vereceği sağlık ocağı inşaatına başladık. En kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Çünkü İçelli Mahallemiz, biz her zaman bağrına bastı ve destek oldu. Bu anlamda muhtarıma, sorumlu arkadaşıma ve sizlere teşekkür ediyorum. Sağlık ocağımız hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan, Başkan Zeki Kayda, Sarıpınar Mahallesinde yapımı süren Sağlık Ocağında da incelemelerde bulunarak çalışmaları denetledi. Salihli Belediyesi tarafından Sarıpınar Mahallesine kazandırılacak olan Sağlık Ocağının 130 metrekare büyüklüğünde olacağını belirten Başkan Kayda, Sağlık Ocağının en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi.



İçelli Mahallesinde düzenlenen temel atma törenine, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca, Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan, muhtar İslam Budak, mahalle sorumlusu Serkan Koçman ile mahalle sakinleri katıldı.

Kaynak: İHA