Manisa'da Kısa Kısa

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, iftar programı düzenledi.

Özdağ tarafından Manisa Bedesten alanında düzenlenen iftar programına AK Parti Manisa il ve ilçe teşkilatları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Özdağ, programda yaptığı konuşmada, vatandaşlardan ülkenin menfaatleri konusunda birlik ve beraberlik içinde olmalarını istedi.

'Ramazanda bir yandan nefis muamelesi bir yandan da tefekkür edeceğiz. Ne kadar insan olduğumuzu düşüneceğiz.' ifadelerini kullanan Özdağ, şöyle devam etti:

'Ardından İslam dünyası neden garip, fakir, kan ve gözyaşı içerisinde... İslam dünyasını Allah liyakatlı, ahlaklı ve bilgili liderler nasip etsin inşallah. Araplar 25 devlet, Afrikalılar 30 devlet ve Türkler neden 7 devlet, hepimiz düşünelim, başkaları devletlerini birleştirirken bizim İslam dünyasında devletlerimizi kabilelere ve meşreplere bölmek istiyorlar. Eğer devletimizi millileştiremezsek Suriye ve Irak'taki olaylar Türkiye'ye de eklenecek ama biz ne olursa olsun 80 milyonluk Türkiye Cumhuriyetinin aziz vatandaşları olarak sınırlarımızda bir PYD devleti kurulmasına izin vermeyeceğiz.'

- Şehit uzman çavuş hayrına iftar

Köprübaşı ilçesinde, 2012 Hakkari'de PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Hikmet Güler hayrına iftar programı düzenlendi.

Köprübaşı Belediye Kaymakamlık binası önünde düzenlenen iftar programda ilahiler okundu, şehitler için dua edildi.

İlçe Kaymakamı Kemal Balaban, yaptığı konuşmada, 'Ramazan ayı içerisinde iftar yemeği vesilesiyle bir arada olmaktan mutluyuz. Devlet olarak şehit aileleri ve gazilerimizle ilgili her meseleyi titizlikle takip ediyoruz. Kendinizi yalnız hissetmemeniz için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Sizler bu ülkenin bu vatanın en onurlu insanlarısınız.' dedi.

Programa Belediye Başkanı Zafer Mergen, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Akçakaya, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Özkan, Şehit eşi Dilek Güler ve vatandaşlar katıldı.

- AK Parti Sarıgöl teşkilatı iftarda buluştu

AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen iftar programı, AK Parti Sarıgöl teşkilatı mensupları ile çevre ilçelerin parti yöneticilerini bir araya getirdi.

İlahi grubunun renklendirdiği iftarda, Kur'an okunarak dua edildi.

AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, yaptığı konuşmada, her yıl ramazan ayında ilçe halkına geleneksel olarak iftar yemeği verdiklerini belirterek, 'Bu yıl da yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız tarafından ortaklaşa geleneksel iftar yemeği verdik. Bu vesileyle de tüm İslam alemini mübarek ramazan ayını kutlarım.' dedi.

Kaynak: AA