Kütahya Ticaret Ve Sanayi Odası'ndan İftar

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KUTSO) düzenlediği iftar programında kent protokolü ile iş dünyası bir araya geldi.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, kentteki bir restoranda düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, iş dünyasını ve il protokolünü iftar sofrasında bir araya getiren Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür etti.

Ramazan ayının güzelliğini bir araya gelerek de yaşandığını belirten Nayir, şöyle konuştu:

'Ne mutlu ki bugün Kütahya’da gönüllerimiz ve dualarımızla bir aradayız. Bunun lezzetini ve keyfini hep birlikte yaşıyoruz. Bu birlikteliği sağlayan ticaret ve sanayi odamıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler bürokrasimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, adliye ile üniversitemizle hep bir aradayız ve birlikte Türkiyeyiz. Başarılara hep birlikte destek vererek imza atmamız lazım. Bir yerde bir eksiğimiz varsa oraya ait desteği bürokrasi ve yerel yönetimler olarak da birlikte, bir araya gelerek problemlerimizi çözmemiz lazım. Bu sofralar da bizim gönül birlikteliğimizi ve fikir birlikteliğimizi bir araya getirerek kıymet kazanıyor.'

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral da bütün dünyanın gözlerine Türkiye'nin üzerine çevirdiğini ve buna rağmen Türkiye'nin büyümesine devam ettiğini dile getirerek, 'Bilindiği gibi Türkiye birinci çeyrekte yüzde 4,4 seviyesinde büyüme kaydetti. Bu büyümenin kaydedilmesinde ve bunun gerçekleşmesinde en önemli faktör iş dünyası, yani sizlersiniz. Sizlerin başarıları sadece şahsınız, aileniz ve şirketleriniz için değil Kütahya için de çok çok önemli ve değerlidir. Ortaya çıkan başarılarda iş dünyasına destek veren valimiz ve belediye başkanımıza sizler adına da teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Kütahya Belediyesi olarak her zaman iş adamlarına ve yatırımcılara destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da Kütahya'nın tanıtımına büyük önem verdiklerini, bu konuda iş dünyasından destek beklediklerini belirtti.

İftar programına il protokolü ve iş dünyasının yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA