İftarını Tepeköy Mahallesi Sakinleri İle Açtı

Trabzon’un Yomra ilçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu iftar programlarını sürdürüyor. Başkan Sağıroğlu dün akşamda iftarını Belediye Meclis Üyeleri Hasan Dilaveroğlu ve Avni Adanur ile birlikte Tepeköy Mahallesinde vatandaşlarla birlikte açtı.

İftarını Tepeköy Mahallesi Sakinleri İle Açtı
İftar yemeği öncesinde bir konuşma yapan Başkan Sağıroğlu Ramazan ayının birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeklerimize bu yılda devam ediyoruz. Ramazan programlarımız büyük bir buluşmaya ve kaynaşmaya vesile oluyor. Bu sofralarda vatandaşımızla dayanışmanın güzel bir örneğini yaşıyoruz” dedi.

“Bu programlardaki asıl hedefimiz bir araya gelerek kaynaşmayı sağlamak” diyen Başkan Sağıroğlu, “Paylaşmanın ve birlik beraberliğin ön plana çıktığı iftar programlarımızda bunu da en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Katılımlarından dolayı tüm arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum. Yüce mevlam dirliğimizi birliğimizi bozmasın. Niyetimizi ve ibadetlerimizi kabul eylesin. Sağ olun var olun” ifadelerini kullandı.

Tepeköy Mahallesi Muhtarı Münür Turan ise Başkan Sağıroğlu’na, meclis üyelerine ve katılım gösteren Tepeköy halkına teşekkür etti.
Kaynak: İHA