Hakkarililer Kargo Şirketlerinden Şikayetçi

HAKKARİ – Hakkarililerin internetteki şikayet platformlarında son hafta içerisinde en çok şikayet ettiği konunun başında kargo firmaları geliyor.

Hakkarililer Kargo Şirketlerinden Şikayetçi
Türkiye’nin en büyük şikayet portalı www.sikayetvar.com internet sitesinde Hakkarililerin en çok yakındığı konuların başında kargo şirketleri geliyor. Ulaşan kargoların dağıtıma çıkarılmaması, zamanında teslim edilmemesi, telefonlara cevap verilmemesi ve gelen kargoların hasarlı ve içerisindeki malzemelerin eksik olduğu şikayetler artmaya başladı.

Sakarya ilinden bir valiz dolusu elbisesini kargo yoluyla Hakkari’ye gönderen D.Y. isimli bir kız öğrenci, kargosunu teslim alınca neye uğradığını şaşırdı. İddiaya göre, valizin üst kapağının bir kısmının yırtık ve bazı elbiselerinin yerinde olmadığı görüldü.

Sinir krizi geçiren D.Y.’nin babası ise kargo şubesi yetkilileriyle tartıştı.

D.Y., “Hakkari şubesine gelen valizimi görünce şaşırdım. Valizin üst fermanı yırtık ve bazı elbiselerim eksikti. Ben de itiraz ettim. Firma müdürü benimle kaba konuşunca babamı çağırdım. Babam kargo firması müdürü ile sakin bir şekilde konuşarak ‘müdür bey müşterilerin malzemesini böyle mi teslim ediyorsunuz? Bu nasıl oldu? dedi.

Kargo müdürü bu defa babama yüksek sesle ‘ben karışmıyorum yolda olmuş, geri gönder mahkemeye ver, kime şikayet ediyorsan et’ dedi.

Bunun üzerine babam da sinirlendi ‘siz müşterilerinizle bu şekilde mi ilgileniyorsunuz, hem para kazanıyorsunuz hem de hakaret ediyorsunuz’ dedi.

Bunun üzerine sinirlenen kargo müdürü şubeye polis çağırdı. Yaşadıklarımızı polise anlatmamıza birlikte polis oradan ayrıldı. Tahrip edilmiş ve içinde giysim eksik olan kargomuza 107 TL ödeyerek buradan ayrıldık” dedi.

Söz konusu kargo firması yetkilisi ise, konuşmaktan kaçındı.
Kaynak: İHA