Düzce Üniversitesi 800 Öğrencisini Verdiği Ücretsiz Kurslarla Destekledi

Öğrencilerinin boş zamanlarını değerlendirmeleri ve üniversite sonrası iş hayatına donanımlı bireyler olarak katılmalarını sağlamak amacıyla Düzce Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından bahar döneminde yaklaşık 800 öğrenciye, çeşitli alanlarda kurslar düzenlendi.

Düzce Üniversitesi 800 Öğrencisini Verdiği Ücretsiz Kurslarla Destekledi
Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi ile Spor komplekslerinde, 13 ayrı grup şeklinde ücretsiz olarak verilen “Gitar”, “İlkyardım”, “Resim”, “Yüzme” ve “Yemek” kursları ile Düzce Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlandı.

İlkyardım kursu için sertifika, diğer kurslar içinse katılım belgesi almaya hak kazanan öğrenciler, boş zamanlarını değerlendirebilecek ve kendilerine değer katabilecek eğitimler alma imkanı elde etti.

Düzce Üniversitesi, 2017-2018 Akademik Yılı’nda da yaklaşık 2000 öğrencisi için bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda ücretsiz kurslar düzenleyerek; onların boş zamanlarını değerlendirecek, yeteneklerini geliştirecek ve güncel hayatlarında kendileri için farkındalık oluşturacak yeni kazanımlar edinmelerini hedefliyor.
Kaynak: İHA