Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca, çalışma hayatında toplumsal cinsiyet eşitliği ile ilgili konulara dikkat çekmek amacıyla verilen 'Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü' için başvurular yoğun talep üzerine 28 Temmuz'a kadar uzatıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca, 'Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü' için başvuruların, yoğun talep üzerine 28 Temmuz'a uzatılması kararı alındı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalışma Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, öncelikle işverenler olmak üzere, çalışma hayatının tüm kesimlerinde bilinç ve duyarlılığın artırılması amacıyla bu yıl da 'Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü' verilecek.

Türkiye'de çalışma hayatı içerisinde toplumsal cinsiyet eşitliği ile ilgili konulara daha fazla dikkati çekerek, hassasiyet oluşturulması amacıyla verilen ödül için başvuru süresi, yoğun talep üzerine 28 Temmuz'a kadar uzatıldı.

Başvurular Çalışma Genel Müdürlüğüne 28 Temmuz'a kadar bizzat ya da posta yoluyla yapılacak. Bakanlıkça belirlenecek tarihte ödüller törenle sahiplerine verilecek.

Başvurulara ilişkin ayrıntılı bilgiye, Bakanlığın 'www.csgb.gov.tr' adresinden ulaşılabilecek.

Kaynak: AA