Büyükşehir Harran'da İftar Programı Düzenledi

Ramazan programını kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Harranlıları aynı sofrada buluşturdu.

Büyükşehir Harran'da İftar Programı Düzenledi
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Kaymakamı Temel Ayca, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tarihi ve turizm merkezi Harran’da iftar açmanın huzurunu yaşadığını belirten Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe ilçe iftarlar düzenliyoruz. İlçelerdeki vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Bu iftarda da Harranlılar ile buluştuk. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde bu huzur sofrasının bereketini yaşıyoruz. 16 Nisanda Harran tarih yazdı. Türkiye’de birinci oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. ilçede kamu kurum ve kuruluşları, teşkilatlar, muhtarlar, STK’ların birliği ile bu başarı oldu. Bu başarıdan dolayı gurur duyuyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftardan dolayı Başkan Çiftçi’ye teşekkür eden İlçe Kaymakamı Temel Ayca, "Turizm ilçesiyiz. Bu anlamda yaptığımız çalışmaları Büyükşehir Belediyesi her zaman destekliyor. Hem bu iftardan dolayı hem de desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ediyorum" dedi.

İftar yemeği programının Harran’da düzenlemesinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür eden Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise Harranlılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Mobil Mutfak Hizmet Aracı ile hazırlanan büyükşehir belediyesinin iftarına vatandaşlar yğun ilgi gösterti. Harranlılar, gerek hizmetlerden dolayı gerekse etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.
Kaynak: İHA