Bigadiç'te Şehit Aileleri İftarda Buluştu

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde Kaymakamlık tarafından şehit ailelerine iftar yemeği verildi.

Bigadiç'te Şehit Aileleri İftarda Buluştu
Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi. İftar yemeğine, Kaymakam Altuğ Çağlar, Belediye Başkanı İsmail Avcu,Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fettahoğlu, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Taner Büyükgöz, Bigadiç Garnizon ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Çağış Jandarma Komutanı Kd. Bçvş. Adem Bora, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz şehit aileleri ve gaziler ile yakınları, köy ve mahalle muhtarları, kurum müdürleri katıldı.

İlçe Müftüsü Mehmet Uçmuş tarafından tarafından şehitler için dua edildi. Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, şehit aileleri, gaziler ve yakınlarını karşılayıp yakından ilgilendi. Kaymakam Çağlar , "Şehitlerimizin bu vatan için yaptığı fedakarlıkların hiç bir bedelle ödenemez, şehit ailelerimizin her zaman yanındayız.Bu vatanımız için canını, bedenini siper eden şehitlerimizin ailelerinin acılarını paylaşıyor, şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum”dedi.

Geçtiğimiz Mayıs içinde Hatay’ın Hassa ilçesinde bölücü terör örgütü ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonda şehit olan Astsubay Çavuş Niyazi Elçin’in çocukları 2 yaşındaki Alperen ve 3 yaşındaki Metehan ile yakından ilgilenen Kaymakam Çağlar, Şehit ve Gazi ailelerinin masalarını tek tek dolaşarak hal ve hatırını sordu.

Şehit ve gazi ailelerine Kaymakam Altuğ Çağlar tarafından sandık içinde Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye edildi.
Kaynak: İHA