Başkan Kamil Saraçoğlu Açıklaması Jandarma Teşkilatımızın Kuruluşunun 178. Yıl Dönümünü Kutluyorum

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur ile beraberindeki askerleri makamında kabul etti.

Başkan Kamil Saraçoğlu Açıklaması Jandarma Teşkilatımızın Kuruluşunun 178. Yıl Dönümünü Kutluyorum
Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 177’nci yıl dönümü sebebiyle gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Kurum kültürünün, kurum geleneğinin oluşmasında bu yılların her birinin mutlaka ayrı ayrı bir tesiri vardır. 178 yıl kolay bir şey değil. Mutlaka bunların kurum kültürü olarak, sizlerin tecrübesi, eğitimi olarak görevlerinizi yapmanıza, size yeni katkılar oluşturmuş olan bir birikimdir. Sizlerin ulaştığınız yıllara ulaşan sayı çok fazla değil. Emniyet ve Posta teşkilatı size yakın. Yeni kurumlar görevlerini yapmıyor değil ama bir gelenek oluşturması, bir kültür oluşturması, insanımızı tanıması mutlaka vakit alıyor. Jandarma olarak baktığımızda bunların hepsinin sizde yılların getirmiş olduğu bir birikim olduğunu biz fark ediyoruz. Milletimiz de Jandarmayı yılların getirmiş olduğu kültürle birlikte tanıyor, güveni de ona göre farklılaşıyor mutlaka. Türk Silahlı Kuvvetlerinin ayrılmaz bir parçası olan Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 178. Yıl dönümünü kutluyorum"dedi.

Kabullerinden dolayı saraçoğlu’na teşekkür eden İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur, hafta boyunca yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgiler sundu. (EFE)
Kaynak: İHA