Başkan Böcek'ten İlçe Protokolüne İftar

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçe protokolünün bir araya geldiği iftar yemeği düzenledi.

Başkan Böcek'ten İlçe Protokolüne İftar
Konyaaltı Belediyesi önünde gerçekleşen geleneksel iftar yemeğine Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı İlhan Buğdaycı, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Antalya Konyaaltı Turizm Kültür ve Eğitim Vakfı (KONTEV) üyeleri, Batı Antalya Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) üyeleri, Konyaaltı Kaymakamlığı birim müdürleri, Konyaaltı Belediyespor temsilcileri ve şehit aileleri ve gazilerin katıldığı iftar yemeği düzenledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, iftara katılan misafirlerle tek tek ilgilendi.

Ezan sesinin duyulmasıyla orucunu açan davetliler, yemek boyunca süren semazen gösterisi ve Tasavvuf Müziği dinletisiyle keyifli bir zaman geçirdi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, birlik ve beraberlik duygusunun en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan’da bir geleneği daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Böcek, “Bugün burada Konyaaltı’nın gelişmesinde katkı sunan siz değerli konuklarımızla bir aradayız. Bütün kurum kuruluşlarımızla Konyaaltımız için hep birlikte çalışıyoruz. Bu birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmasın” dedi.

Tasavvuf Müziği ve semazen gösterisi eşliğinde iftarını yapan davetliler, gece sonunda Başkan Böcek’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA