AK Gençlik Vefa İftarında Buluştu

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Gençlik Ahde Vefa’ iftarına 2002 yılından bu zamana kadar AK Parti Gençlik Kollarında görev almış teşkilat mensupları katıldı.

AK Gençlik Vefa İftarında Buluştu
AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gençlik Ahde Vefa iftar programına, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İkbal Gülçin Genel Merkez gençlik kolları MKYK üyesi Mert Gökduman, İlçe gençlik kolları Başkanları, geçmiş dönem gençlik kolları İl Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

İftardan sonra açılış konuşmasını yapan, Ak Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İkbal Gülçin, AK Parti’nin bir sevda ve vefa olduğunu söyledi.



Merhum şair Akif İnan’ın ‘bütün giysileri yırtsak yeridir. Yeter bize vefa elbiseleri’ sözleriyle konuşmasına devam eden Başkan Gülçin; Vefa elbiselerini kuşanmış veda değil vefa diyerek erdem göstermiş bu güzide topluluğa selam olsun diyorum. Teşkilatımızı, biz eski ve yeni olarak ayırmıyoruz. Biz eski ve yeni olarak ayırmıyoruz. Bizim için tek bir teşkilat vardır, oda bu Ak Teşkilattır. Her zaman tecrübelerinden, birikimlerinden, yaşamış ve yaşanmışlarından faydalandığımız teşkilat büyüklerimiz buradalar, işte bu sevdanın etrafında birleşiyoruz İdealleri aynı olan bu yolu birlikte yürüyoruz. Geçmişte bu kutlu yürüyüşümüzde bizlere önderlik yapan, bizlere ağabeylik, ablalık yapan, mahalle Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, yönetim kurullarına, İl Başkanlarıma, gönüllülük esasıyla gece gündüz demeden davasına vefa gösteren tüm dava arkadaşlarıma selamlarımı iletiyorum” Dedi.
Kaynak: İHA