3. Uluslararası Malatya Foto Kampına Doğru

MAFSAD ile Arapgir Belediyesi tarafından düzenlenen ve çok sayıda fotoğraf sanatçısının katılacağı etkinlik, 69 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) ve Arapgir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek, 'Uluslararası Malatya Foto Kampı'na yurt içi ve dışından çok sayıda fotoğraf sanatçısı katılacak.

MAFSAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, AKSA Elektrik, Sony, Parantez Eğitim Kurumları ve Arapgir Doğa Sporları Derneğinin desteklediği kamp, bu yıl 6-9 Temmuz'da Arapgir ilçesine bağlı Kayaarası Kanyonu'nda gerçekleştirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen MAFSAD Başkanı İnan Orhan, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirecekleri kampa yoğun ilgi olduğunu belirtti.

Fotoğraf sanatçılarının fotoğrafseverlerle buluşacağı, bütün değerleriyle Arapgir'in fotoğraflanacağı etkinlikte, sunum, söyleşi, atölye, gezi, sergi, imza günleri, gündemsiz tartışmalar, çeşitli sanatsal ve sportif faaliyetler gerçekleştirileceğini aktaran Orhan, tüm fotoğraf ve doğa tutkunlarının kampa davetli olduğunu bildirdi.

Orhan, kampa yurt içi ve dışından çok sayıda fotoğraf sanatçısının katılacağını kaydetti.
Kaynak: AA