TÜED'den TOKİ Açıklaması

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Aydınlıkevler bölgesibne yapılması planlanan 2 bin kişilik TOKİ konutlarının temeli atılması için siyasilerin özveri ile çalıştığını söyledi.

Başkan Bulut, emekliler için Safranbolu Kirkille bölgesinde yapılan TOKİ birinci etap konutlarının inşaatlarını sürdüğünü gelecek sene Nisan ve Mayıs aylarında hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.



Aydınlıkevler’de yapılacak olan ikinci etap TOKİ konutlarının planının bittiğini ve proje aşamasında olduğunu kaydeden Celal Bulut, “ Takriben bin 500 - 2 bin konut yapılacak olup, bunun kura çekiminin ve temelinin biran evvel atılması için başta Karabük Milletvekillerimiz Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal, Valimiz Mehmet Aktaş, Bakan Yardımcımız Mehmet Ceylan, Belediye Başkanımız Rafet Vergili, TOKİ yetkililerimiz, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, Belediye personelimiz özverili çalışmalarına devam etmektedirler. Kendilerine gayretlerinden dolayı emekliler adına teşekkür ediyoruz. Türkiye’de bir ilk olacak olan bu yerleşim alanında iki adet cami, iki adet okul, üç adet alışveriş merkezi, sağlık ocağı olacak olan 2. etap emekli evi projemizde emeği ve hizmeti olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Bulut ayrıca, ebediyete intikal etmiş emekli, dul ve yetimler için 13 Haziran Salı günü öğle namazına müteakip Fevzi Çakmak Merkez Camisinde, 14 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip 5000 Evler Merkez Camisinde, 15 Haziran Perşembe günü öğle namazından evvel Eskipazar Merkez Camisinde mevlid-i şerif okutulacağını da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA