Şehitler Onuruna İftar

Yenişehir Kaymakamlığı, Yenişehirli şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar verdi.

Şehitler Onuruna İftar
Yenişehir Ziraat Odası sponsorluğunda gerçekleşen iftar programına, Yenişehirli şehit yakınları ve gaziler dışında, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu, Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit ve çok sayıda davetli katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programı, hatimle devam etti. Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, “Bu güzel atmosferi paylaşmak bizler için onur verici. İnşallah bu tür güzel organizasyonlar devam eder. Ayrıca müftümüze, müftülük personeli ile kaymakamlık personeline de teşekkür ederim” dedi.

Bursa Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu ise, “Vatanımız için kendilerini feda eden şehitlerimiz ve gazilerimiz, onlar bizim her şeyimiz. Biz de devlet olarak gerek şehit yakınlarımıza gerekse gazilerimize sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Yapılan düzenlemelerle önceki dönemlere göre şehit yakınları ve gazilerimizin hakları daha iyi duruma geldi. Daha da iyileştirilecektir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.

Güçlü Türkiye vurgusu yapan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise şunları kaydetti:

"Dünya döndükçe biz Türkiye Cumhuriyeti’nin payidar ve güçlü olmasını istiyoruz. Bunun için zaman zaman bedeller de ödüyoruz. Can veriyoruz, zorlanıyoruz, meşakkatler çekiyoruz. İşte şehit yakınları, evlatlarını bu vatan uğruna şehit verdi. Bu akşam Yenişehir’in birlik olması beni bahtiyar etti. Güçlü bir Yenişehir, güçlü bir Bursa demektir. Güçlü Bursa’da güçlü bir Türkiye demektir. Güçlü Türkiye’de bütün Dünya’da adaletin ve huzurun tesis edileceği anını yaklaştığının müjdecisidir.”
Kaynak: İHA