Pursaklar Belediyesinden Öğrencilere İftar

Pursaklar Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlemiş olduğu bir grup öğrenciye iftar verdi. İftar yemeğinde aynı sofrada buluşan öğrenciler, Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e davetten dolayı teşekkür etti.

Pursaklar Belediyesinden Öğrencilere İftar
Pursaklar Belediyesinin iftar sofraları ilçedeki vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlemiş olduğu bir grup öğrenciye iftar veren Pursaklar Belediyesi şu ana kadar binlerce ilçe sakinini iftarda ağırladı. Düzenlenen iftar yemeğine Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e vekaleten Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı ve 150’nin üzerinde öğrenci katıldı.

İftarda öğrencilere hitap eden ve öğretmenlik tecrübelerini paylaşan Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, “Unutmayın başarılı olmak için soran sorgulayan, öğrenen, çalışan, bildiklerini aktaran gençler olmanız gerekiyor. Sizler sorgulamadığınız zaman, birileri sizin zihinlerinizi kullanarak bir noktaya gelebilir. İdeallerinize ve hayallerinize ulaşmak için çok çalışmanız gerekir” tavsiyesinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı da Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e eğitime verdiği destek ve öğrencilere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. İftar programına katılan öğrencilere çeşitli hediye veren Nedim Erçetin ve Hayrettin Balcı, gecenin finalinde Pursaklar Belediyesinin hediyesi olan “Özgürlüğün Sesi Hz. Bilal Habeşi” sinema filmini izlemek üzere gençleri uğurladı.
Kaynak: İHA