İkmal Ve Garnizon Komutanlığı'ndan Şehit Yakınları Ve Gazilere İftar

Afyonkarahisar İkbal ve Garnizon Komutanlığı tarafından şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

İkmal Ve Garnizon Komutanlığı'ndan Şehit Yakınları Ve Gazilere İftar
Şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen iftar yemeğine Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, Vali Yardımcıları Dr. Adem Uslu, Cafer Sarılı, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Yusuf Aytaç Hürkal, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

İftar programında konuşan Vali Aziz Yıldırım, şehit ailelere ve gazilere seslenerek, "Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Sayın Paşam çok güzel ifade etti.

Tabii ki ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ hepimizin kalbinde yer etmiş çok anlamlı bir sözdür. Ama bu söz sadece dillerimizde olan bir söz değildir ve hakikaten gönülden söylenen bir sözdür. Türkiye Cumhuriyeti devlet olarak çok kıymetli toprakların üzerinde yer almaktadır. Bu durum vatanımızı parçalama gayesi ile saldıranların saldırılarından da çok rahatlıkla anlaşılıyor. Ama bu vatan hakikaten bölünmez. Bizler bu vatanı canımızın son damlasına kadar koruyacağız. Çünkü bu vatan toprakları hakikaten şehit verilerek kazanılmış topraklardır. Bundan sonra da verilmesi gerekiyorsa yine hep birlikte şehitte vereceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA