Hava Er Eğitim Tugay Ve Garnizon Komutanlığından Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığı tarafından şehit yakınları, gaziler ve aileleri onuruna iftar programı düzenlendi.

Hava Er Eğitim Tugay Ve Garnizon Komutanlığından Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar
Grand Çınar Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Vali Ahmet H. Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Ertaş, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, STK Temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

Bir arada bulunmaktan dolayı mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan, “Ramazan ayının kutsiyeti ve güzelliği sizinle beraber burada bulunmaktan dolayı bir kat daha artmıştır. Bizler için canını ve kanını veren şehitlerimiz ve gazilerimiz bu güzel vatanda huzur içerisinde Ramazan ayını idrak etmemizde şüphesiz büyük pay sahibi olmuşlardır. Onlara ne mevki verdiysek azdır. Ancak şuna inanıyoruz ki onların yerinde kim olursa olsun, bu vatan ve millet için, bu güzel mertebeye ulaşmak için aynı davranışı gösterirdi. Bu millet o kadar şanlı bir millet ki tarihi hep kahramanlıklarla dolu. Bizler de bu güzel mirası emanet aldığımız gibi bizden sonrakilere teslim edeceğimize söz veriyoruz. Başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına, değerli gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunarken aziz vatanımızı korumak için canlarını esirgemeden feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

(EFE)
Kaynak: İHA