Esnaf Ve Sanatkarlar İftar Yemeğinde Buluştu

Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası iftar yemeği düzenledi.

Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, ilçede faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar iftar yemeğinde bir araya geldi.

Program İmam Hatip Bünyamin Korkmaz’ın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, okuduğu ezan ile başladı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertuğrul Parlak, Stad Park Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, ramazan ayının, kardeşlik ve paylaşmanın en yüksek düzeyde olduğu ay olduğunu söyledi.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Parlak, şunları kaydetti:

'Düzenlediğimiz bu iftar ile sizlerle bir arada olmak beni ve yönetimimi çok mutlu etti. Yaşamakta olduğumuz mübarek ramazan ayının manevi havasının kuşattığı bu günde, siz değerli üyelerimiz ve misafirlerimiz ile birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi iftar sofrasında bir araya gelmenin hazzı ve mutluluğu içerisindeyiz. İlahi rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, bereket ve bolluk pınarının çağlayanlar gibi aktığı, bu kutsal ayın İslam dünyasının hasret kaldığı birlik ve beraberliğin sağlandığı huzur ve esenliğe ulaşmasında bir dönüm noktası olmasını diliyorum.'

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan ise 'Odalarımızın ve esnaflarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda Konya da esnaf masasını kurduk ve faaliyetlerine başladı. Bundan sonra esnaflarımız sorunlarını şube müdürlüğümüzün kontrolünde çözüme kavuşturacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.' diye konuştu.

İftar yemeğine Kaymakam Yücel Gemici, Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak, siyasi parti ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurum amirleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar katıldı.

Kaynak: AA