Elindeki Görüntülerle 3 Aydır 30 Yılını Çalan Hırsızları Arıyor

Aydın’da ev almak ve engelli çocuğuna gelecek kurmak için eşiyle birlikte 30 yıl çalışarak biriktirdikleri 150 bin lirası çalınan emekli inşaat işçisi Erol Emre, hayallerini çalan hırsızları 3 aydır elindeki görüntülerle arıyor.

Elindeki Görüntülerle 3 Aydır 30 Yılını Çalan Hırsızları Arıyor
Olay, geçtiğimiz 2 Mart’ta Nazilli’nin Yeni Sanayi Mahallesi 1028 Sokak numara 113 adresinde bulunan Erol ve Çiçek Emre çiftinin yaşadığı evde meydana geldi. Saat 11.00 sularında evden ayrılan emekli inşaat işçisi Erol Emre ve eşi, saat 13.00’te eve geldiklerinde demir kapının kırıldığını ve odaların dağınık olduğunu fark etti. Panikle oturma odasında bulunan sandığa koşan Emre çifti, sandığın da kırıldığını görünce büyük şok yaşadı.

Sandığın içinde 30 yıllık birikimlerini sakladıkları şifreli çantanın yerinde olmadığını gören Erol Emre, polisi arayarak yardım istedi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede çiftin 30 yıldır ev almak ve Güzelköy Zihinsel Engelliler Okuluna eğitim gören yüzde 90 engelli oğulları Sezer Emre’ye gelecek kurmak için biriktirdikleri 85 bin TL nakit para, 1000 euro ve ziynet eşyalarından oluşan 150 bin lira tutarındaki yatırımın çalındığını tespit etti.

Hırsızlar güvenlik kameralarına takıldı

30 yıllık hayallerini çalan hırsızların yakalanması için kendisi de büyük çaba harcayan Erol Emre, bölgedeki ev ve iş yerlerine ait güvenlik kameralarının inceledi. Emre, evinin biraz uzağında bulunan çiftliğin kayıtlarında kendisine ait olduğunu iddia ettiği şifreli çantayla bölgeden ayrılan 2 şüpheliyi tespit etti. Görüntüleri yetkili makamlara teslim eden Emre, mağduriyetinin giderilmesi için yardım talep etti.

Mart ayında meydana gelen hırsızlık olayının ailesini perişan ettiğini belirten Erol Emre, “Evime giren hırsızlar eşimle birlikte 30 yıl çalışarak biriktirdiğimiz 150 bin lira değerindeki para ve altınlarımızı alıp gitti. Ben bu parayla zihinsel engelli çocuğuma ev alacak ve ona bir gelecek kuracaktım. Ne yazık ki hırsızlar tüm hayallerimizi çalıp götürdü. Şimdi çok perişan ve mağduruz. Elimdeki görüntüleri gerekli mercilere vermeme rağmen geçen 3 ayda bir sonuç elde edilmedi. Hırsızların biran önce yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA