Dursunbey'de 'Gönlümüz Bir, Soframız Bir' İftarı

Dursunbey’de öksüzler, şehit aileleri, gaziler ve yakınları onuruna ‘Gönlümüz Bir, Soframız Bir’ iftarı düzenledi.

Dursunbey'de 'Gönlümüz Bir, Soframız Bir' İftarı
Dursunbey Belediyesi ve Dursunbey Kaymakamlığı yetimler, öksüzler, şehit aileleri, gaziler ve yakınlarını düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi. Saz Kır Bahçesinde gerçekleşen iftar programına İlçe Kaymakamı Nurettin Yücel, AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Garnizon Komutanı Başar Akın, Dursunbey Cumhuriyet Başsavcısı Abdülsamet Sürsavur, Belediye Meclis Üyeleri, Balıkesir Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Hulusi Karakuz ile çok sayıda davetli katıldı.

İftar öncesi ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Başkan yardımcısı Sadettin Aslan ile birlikte konukları kapıda karşıladı. Daha sonra okunan akşam ezanı ile toplu şekilde oruçlar açıldı. Yapılan duanın ardından Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yaptığı konuşmada tüm katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür etti. Geleneksel olarak dördüncü iftarı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Bahçavan, bu yıl ki iftar programını Dursunbey Kaymakamlığı ile ortaklaşa gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bu yılki iftarda geçen yıla göre çok önemli bir eksiğin olduğunu hatırlatan Başkan Bahçavan, Kore Gazisi Necati Özdemir’in hakkın rahmetine kavuştuğunu ve kendisini rahmetle andıklarını sözlerine ekledi.

İftar programında çocuklara yönelik etkinlikler de gerçekleşirken, Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan masaları tek tek dolaşarak katılımcılarla sohbet ettiler. İftar programının ardından katılımcıları uğurlayan Başkan Bahçavan, çocuklara özel hediyeler de dağıttırdı.
Kaynak: İHA