Curling Federasyonu Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Curling Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. 151 delegenin katıldığı kongrede federasyonun kurucu başkanı Kenan Şebin ve yönetimi güven tazelerken, yeniden işbaşına geldi.

Curling  Federasyonu Genel Kurulu Yapıldı
Güven Tazeleyen Kurucu Başkan Kenan Şebin bir yıl gibi kısa bir süre içinde özerkleşme başarısı gösteren Federasyonu’nun ilk olağan genel kurulunu yaptıklarını belirtti.

Şebin, bu kısa süre içinde büyük icraatlara imza attıklarının altını çizerek, kendilerine güvenen Curling Camiasına ve delegelere teşekkür etti.

Divan Kurulu’nun seçilmesi ile birlikte kongrenin gündem maddelerine geçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Federasyon Başkanı Kenan Şebin, yönetimin faaliyetleri hakkında genel kurula bilgi verdi.

Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan Spor Genel Müdürlüğü’nün diğer yetkilileri, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Kastamonu, Zonguldak ve Tekirdağ GHSİM Müdürleri, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser ile diğer davetlilerde genel kurulda hazır bulundu.

Toplam 151 delegenin oy kullandığı seçimde 19 oy geçersiz sayılırken, üç oy da boş çıktı. 138 oy alan Kenan Şebin, kurucu başkanı olduğu curlingde ilk seçilen başkan olarak da tarihe geçti.

Kenan Şebin’in başkanlığa seçildiği 1. Olağan Genel Kurulda Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Ahmet Çelebi, Murat Akın, Murat Kaldırımcı, Özgür Bostancı, Ali Rıza Kiremitci, Osman Sarı, Kemal Altunel, Nesrin Erdoğan, Mustafa Koç, Fatih Pehlivan, Recep Gürsoy, Fikret Çubukçu, Taner Şancı ve Erdal Karahan seçildi.
Kaynak: İHA