ÇEDAŞ, Paydaşlarıyla İftar Programında Buluştu

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) yöneticileri, TEDAŞ Çamlıbel Koordinatörlüğü ve TEİAŞ 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile iftar programında bir araya gelerek hem Ramazan aynın manevi atmosferini paylaştı hem de elektrik dağıtım hizmetinde iş birliği gerektiren konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ÇEDAŞ, Paydaşlarıyla İftar Programında Buluştu
Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde tüketicilerine kaliteli ve kesintisiz enerji arzı için yatırım, tesis ve Ar-Ge çalışmalarını sürdüren ÇEDAŞ, müşteri memnuniyetini artıracak çalışmalara yönelik paydaşları ile koordinasyon gerektiren konular üzerinde planlamalar ve değerlendirmeler yapıyor. ÇEDAŞ yöneticileri bu kapsamda Ramazan ayı dolayısıyla TEDAŞ Çamlıbel Koordinatörlüğü ve TEİAŞ 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile iftar programında bir araya geldi. ÇEDAŞ Konukevi’nde düzenlenen iftar programına TEİAŞ 11. Bölge Müdürü Hadi Bingöl, TEDAŞ Çamlıbel Koordinatörü Tayyar Akbulut, ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa ve ÇEDAŞ Yatırım Direktörü Mustafa Altun’un yanı sıra kurumların yatırım birimlerinde görevli personelleri katıldı.

Sorumluluk bölgelerinde kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtımı hizmeti sunmak için paydaş ilişkilerini önemsediklerini belirten ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan’da elektrik dağıtım sektörünün bölge temsilcileri ve çalışanları ile bir arada olmaktan mutlu olduklarını kaydetti.



"Daha iyi bir hizmet için geliyoruz"

ÇEDAŞ’ın hizmet bölgesindeki her tüketicinin beklentisini dikkate aldığını dile getiren Akboğa, "Yatırım planlarımız ve diğer çalışmalarımız kapsamında elektrik dağıtım hizmeti verdiğimiz tüketicilerimize daha iyi hizmet sunmak ve tüketicilerimizin beklentileri ve taleplerini karşılamak adına paydaşlarımız ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Paydaşlarımız ile bir araya geldiğimiz programlarda ve toplantılarda bölgemiz için en iyi hizmeti nasıl ve ne şekilde yürüteceğimize dair planlamalar ve değerlendirmeler yapıyoruz" dedi.

ÇEDAŞ’ın paydaşları ile geliştirdiği ilişkilerin müşteriler açısında olumlu sonuçlar ortaya çıkardığını ifade eden Akboğa,"Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından 2017 yılının Mart ve Nisan aylarında yapılan anket sonuçları 10’uncu ELDER Sektör Toplantısı’nda bizzat bakanımız tarafından açıkladı.

Ankette ÇEDAŞ’ın 2016 yılına oranla müşteri memnuniyetinde yüzde 33’lük bir artış sağlayarak hizmet bölgesinde müşteri memnuniyet oranını yüzde 70 seviyelerinin üstüne taşıdığı görüldü.

Bu başarı grafiği, paydaşlarımızla kurduğumuz diyalog ve personelimizin özverisinin bir yansımasıdır" diye konuştu.

Kaynak: İHA