Bodrum Türk Ocaklarından Şehit Ailelerine İftar Yemeği

Bodrum Türk Ocakları şehit aileleriyle iftar yemeğinde buluştu.

Bodrum Türk Ocaklarından Şehit Ailelerine İftar Yemeği
Muğla Türk Ocakları Bodrum temsilciliği tarafından Kadıkalesinde bulunan Saklıkoy restoranda şehit ailelerine iftar yemeği verildi.

Bodrum Türk Ocakları Temsilcisi Derya Kürkçüoğlu tarafından düzenlenen iftar programına Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Garnizon Komutanı İzzet Adagideli, Nüfus Müdürü Ahmet Güner, Bodrum Cumhuriyet Savcısı Bülent Dinçel, Muğla Türk Ocakları Başkanı Hüseyin Akar, Muğla Ülkücü İşçiler İl Başkanı Ozan Albayrak ve Bodrum’da yaşayan şehit aileleri katıldı.

Muğla Türk Ocakları Bodrum temsilcisi Derya Kürkçüoğlu şehitleri saygıyla anarak “Bu akşam sizlerle orucumuzu açmak, soframızda aşımızı, gönüllerimizde sevgimizi paylaşmak adına düzenlemiş olduğumuz iftar programına hoş geldiniz. Ramazan-ı şerifinizi gönülden tebrik ediyorum. Rabbimden bu mübarek ayın ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Milleti, bayrağı, vatanı ve devleti için canlarını feda eden bir gül bahçesine girercesine kara toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Siz değerli şehit ailelerine sabırlar diliyorum. Şehit ve gazilerimizin ülke için millet için yaptığı fedakarlığın, ödedikleri bedelin büyüklüğünü ifade etmeye kelimeler yetmez. Siz değerli şehit aileleri, sizler bize o yüce ruhlu şehitlerimizin emanetisiniz. Millet olarak devlet olarak sizlere şükran borçluyuz. Türkiye’nin en büyük ve en eski derneği olan 1912 yılında kurulan Türk Ocakları olarak al bayrağa dökülen kanıyla rengini vermiş olan şehitlerimizin siz değerli yakınlarının her zaman yanındayız. Yüce Allah nizamı alem için Türk milletini korumalıdır. Allah Türk milletini korusun ve yüceltsin” dedi.

Kaynak: İHA