Başkan Yılmaz Açıklaması 'Bu Birliktelik Karşısında Hiç Bir Güç Duramaz'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bu birlik ve beraberlik karşısında hiç bir gücün duramayacağını söyledi.

Başkan Yılmaz Açıklaması 'Bu Birliktelik Karşısında Hiç Bir Güç Duramaz'
Başkan Yılmaz, Ayvacık Belediyesi tarafından verilen iftar programında yaklaşık 2 bin vatandaşla aynı sofrada iftarını açtı. Ayvacık Meydanı’nda düzenlenen iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşların aynı sofrada bir araya gelmelerinden duyduğu mutluluğu ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, iftar öncesinde masaları tek tek gezerek vatandaşlarla selamlaştı, hal hatır sordu. Büyük bir ilgi ile karşılaşan Başkan Yılmaz, vatandaşların fotoğraf taleplerini de geri çevirmedi.

Aynı sofrada birlik ve kardeşlik ruhu

İftar sofrasında tanıdık tanımadık birçok kişiyle buluştuğunu belirten Başkan Yılmaz, "Bu akşam burada bir büyük Ayvacık ailesi iftarı var. Evlerimizde ailelerimiz ile açtığımız o bereket kokan iftar sofraları var ya işte bu akşam Ayvacık Meydanı da aynı evlerimiz gibi oldu. İnanın Ramazan’ın güzelliğini yüreğimde hissettim. Hepimizin evinde bir kaşık çorbası ve bir dilim ekmeği elbet vardı. Ancak geldiniz burada hep beraber iftar yaptık ve Ramazan’ın güzelliğini beraber yaşadık. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde aynı masa etrafında bir araya geliyoruz. Böyle güzel bir atmosfer oluşturdukları için Ayvacıklılara teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olacak. Bu birlik ve beraberlik karşısında hiç bir güç duramayacak ve inşallah yine böyle büyük bir iftar sofrasında buluşacağız" dedi.

Başkan Yılmaz be beraberindekiler iftar sonrası Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Ayvacık İskele Kafe’de çay içip vatandaşlarla sohbet etti.

İftar programına ayrıca, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter Yardımcıları Zennube Albayrak ve Mustafa Yurt, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan ve yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA