Başkan Ak'tan Sürpriz Ziyaretler

Rahmet, paylaşma ve bereket ayı olan Ramazan’da geleneksel ev ziyaretlerini sürdüren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 2 evi çat kapı ziyaret etti.

Başkan Ak'tan Sürpriz Ziyaretler
İlk önce Sancaktepe Mahallesi’nde kızı ve damadı ile yaşayan Sivas Yıldızelili Ayşe Polat’ın (50) kapısını çalan Başkan Ak, “İftardan önce bir sürpriz ziyaret yapmak istedik. Misafir kabul eder misiniz?” diye sordu. 16 sene önce eşi vefat eden 25 yıllık Keçiören sakini Ayşe Polat ise ziyaretten çok memnun olduklarını ifade etti.

Yeni anneanne olan Polat, kızı Şeyma ve damadı Mehmet Uğur Acar’ın Eymen Turan isminde bir oğlu olduğundan bahsederek mutluluğunu dile getirdi. Kan değerleri düşük çıktığı için bebeğin henüz kuvözde olduğunu belirten Şeyma Acar ise oğluna rüyasında görerek babasının adı olan Turan ismini de verdiklerini anlattı. Ayşe Polat ise bir torun sahibi Başkan Ak’a “Sizin torun kaç aylık oldu” diye sordu, Ak, “15 aylık” cevabını verdikten sonra torun sevgisinin tarifsiz olduğunu ifade etti.

Polat Başkan Ak’ı “Arayı çok uzatmayın, bir dahaki sefere eşinizle beklerim.” sözleriyle uğurladı. Eve gıda yardımı da yapan Başkan Ak’ın ikinci durağı ise Yükseltepe Mahallesi oldu.

Sosyal medya takipçisi Sevgi (38) ve Yüksel Özkan (47) çiftinin konuğu olan Başkan Ak, apartmandaki çiçekleri görünce, “Burası ne güzel bahçe gibi olmuş, sizin eseriniz mi” diye Sevgi Özkan’a sorarken, ev hanımı olan Özkan’dan çiçekleri çok sevdiği cevabını aldı. Komşuları ve akrabaları ile iftar sonrası bir araya gelen çift, “Başkanım ziyaretinizle bizi çok mutlu ettiniz. Keçiören’i çok seviyoruz, Keçiören, Çankaya’ya fark attı, gecekondulardan temizlenerek yapılaşmaya geçti.” dedi.

Çiftin Çankırılı olduğunu öğrenen Ak, “Çankırı’ya ne zaman gitsem Keçiören’i duyuyorum. Keçiören’de Çankırılı çok fazla” tespitini dile getirdi.

Çift, Başkan Ak’ı kapıya kadar uğurlarken, Başkan Ak da çifte Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.
Kaynak: İHA