Başarılı Öğrenciler Tablet Bilgisayar İle Ödüllendirildi

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) ikinci dönem sınavında başarılı olan öğrenciler Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan tarafından tablet bilgisayarlar ile ödüllendirildi.

Başarılı Öğrenciler Tablet Bilgisayar İle Ödüllendirildi
Bu yıl TEOG sınavında Pazarlar Ortaokulu öğrencisi Kübra Akdemir ve Sofular Ortaokulu öğrencisi Nevin Ünal isimli öğrenciler 120 soruyu doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldular.

2016-2017 eğitim-öğretim yılı TEOG sınavında 120 soruyu doğru cevaplayan 2 öğrenci ve 115 üstü net yapan 8 öğrenci yapılan tören ile tablet bilgisayarlarını aldı.

Pazarlar Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törene Kaymakam Ahmet Karaaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, okul müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kaymakam Ahmet Karaaslan ödül töreninde yaptığı konuşmada, hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirtti.

Başarının emek isteyen bir hedef olduğunu ifade eden Kaymakam Karaaslan, "Başarı rahatından fedakârlık gösterebilen ve ona ulaşmak için ter döken, mücadele etmeyi göze alabilen, insanların ulaştığı çok kıymetli bir ödüldür. Gözlerindeki ışıkla geleceğe giden yolu aydınlatan ve geleceğimizin teminatı olan siz başarılı gençlerimizle gurur duyuyorum. Bugün yaşadığınız başarı duygusunu, hayatınız boyunca yaşamanızı temenni eder, memleketinize, vatanınıza hayırlı birer fert olmanızı dilerim. Bu vesileyle öğrencileri bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

(MB-EFE)
Kaynak: İHA