Balloon Garden Tekirdağ'da

Balonlarla tasarlanan ‘Balloon Garden’ Tekira alışveriş merkezinde kapılarını karne alan çocuklar için açtı.

Balloon Garden Tekirdağ'da
9 Haziran Cuma günü okulların kapanmasıyla birlikte karne heyecanı yaşayan minikler, Tekira AVM’ye gelerek balonlarla hazırlanmış olan "Balloon Garden" etkinliği ile karşılaştı. Trakyalı aileler ve minik ziyaretçiler, Balon Sanatçısı Mehmet Erdem ve ekibi tarafından, 12 bin adet balon kullanılarak hazırlanmış olan alanı gördüklerinde adeta şok yaşadı.

AVM ziyaretçileri 09, 10 ve 11 Haziran tarihlerinde 14.00-17.00 saatleri arasında zemin katta Balonlarla hazırlanmış alanda bir araya gelerek, Balon Sanatçısı Mehmet Erdem ile Türkiye de ilk kez yapılan ‘’Balloon Garden’’ etkinliğinde keyifli dakikalar geçirdi.

Trakyalı aileler ve minik ziyaretçiler, Sanatçı tarafından sunulan şov ile balon katlama sanatının inceliklerini gözlemlerken, yapılan yarışmalar ve çekilişler ile keyifli dakikalar yaşadı. Düzenlenen yarışmalarda, çocukları için yarışan velilere şov esnasında yapılmış olan figür balonlar hediye edildi. Yapılan çekilişlerde Tekira AVM tarafından hazırlanan çeşitli karne hediyeleri sahiplerini buldu.

Show sonrasında yapılan balon katlama atölyeleri ile Trakyalı aileler ve minik ziyaretçiler üç gün boyunca balonlardan zürafa, köpek, kılıç ve daha bir çok figür yapmayı öğrenerek eğlenceli dakikalar geçirdi. 09,10 ve 11 Haziran tarihlerinde gün boyunca Tekira AVM Danışmasından rengarenk yüzlerce balon minik ziyaretçilere ücretsiz olarak dağıtıldı.
Kaynak: İHA